Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Donație de viziere pentru personalul medical din opt spitale

Viața Medicală
Dr. Laura Davidescu miercuri, 8 aprilie 2020, ora 12:16

AVON România, împreună cu AMMA Print, donează 5000 de viziere pentru personalul medical din mai multe spitale din țară.

viziere donate avon

Vizierele se distribuie zilele acestea către următoarele spitale: Spitalul Clinic Colentina, Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. Dr. Matei Balș, Spitalul Clinic Colțea, Spitalul Clinic de Urgenta "Sf. Ioan" București și Spitalul Universitar de Urgență Militar Dr. Carol Davila București, clinica Fundației Regina Maria din București,  Spitalul Municipal din Roșiori de Vede și Spitalul General Căi Ferate Drobeta-Turnu-Severin.

Compania mai donează și suma de 10.000 euro către Hospice Casa Speranței pentru a-i ajuta să își desfășoare în continuare serviciile de îngrijire a persoanelor care se confuntă cu problemele unor boli incurabile.

Încă de la debutul pandemiei, AVON s-a implicat în eforturile de limitare a răspândirii COVID-19 prin diferite inițiative:  donarea a 1,7 tone de produse de igienă personală pentru centrele de carantină din București, donații în bani și echipamente, redirecționarea unui procent din vânzarea celui mai popular produs al companiei, parfumurile Today Tomorrow Always, precum și sprijin pentru victimele violenței domestice, al căror număr este de așteptat să crească pe fondul izolării la domiciliu.

Foto: rawpixel.com

Etichete: avon donatii covid 19

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC