Newsflash
Știri

Două centre de vaccinare anti-COVID deschise non-stop în București

de Dorina Novac - oct. 27 2021
Două centre de vaccinare anti-COVID deschise non-stop în București

Începând de miercuri, 27 octombrie, două centre de vaccinare împotriva COVID-19 sunt deschise non-stop în București.

Rețeaua privată de laboratoare medicale Dom Vista Medical anunță că de azi, 27 octombrie, bucureștenii se pot duce zi și noapte să se vaccineze împotriva COVID-19.

centre de vaccinare

„Vaccinările sunt gratuite, iar centrele sunt acreditate de Ministerul Sănătății. Deocamdată, vaccinul disponibil la Dom Vista Medical este cel produs de Pfizer-BioNTech, dar în scurt timp va fi disponibil și vaccinul Janssen (Johnson&Johnson)”, se arată într-un comunicat de presă.

Oamenii se pot programa pentru vaccin fie pe platforma ROVACCINARE, fie sunând la 0731 065 917 sau 0731 065 908 la unul dintre cele două centre:

  • Șos. Nicolae Titulescu, nr. 94;
  • Splaiul Unirii, nr. 313.

„Acestea sunt primele centre de vaccinare deschise non-stop pe o perioadă nedeterminată. Noi chiar credem că vaccinarea este cel mai important mod în care ne putem solidariza în masă împotriva pandemiei și singura cale de a opri acest ucigaș perfid să lovească atât de nemilos! Vaccinarea este o procedură medicală ale cărei beneficii sunt demonstrate științific și observabile în mod direct – formele grave ale bolii sunt mult mai rare printre cei vaccinați prin comparație cu cei nevaccinați. Este vital să ne vaccinăm pentru a supraviețui! Vă așteptăm la vaccinare, suntem centru privat, dar vaccinarea este gratuită”, a precizat Ștefan Spiridon, medic și managerul Dom Vista Medical.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe