Newsflash
Știri

Dr. Carmen Dorobăţ, confirmată cu COVID-19 după ce s-a vaccinat

de Dorina Novac - ian. 7 2021
Dr. Carmen Dorobăţ, confirmată cu COVID-19 după ce s-a vaccinat

Fostul manager al Spitalului de Boli Infecţioase „Sfânta Parascheva” din Iaşi, dr. Carmen Dorobăţ, s-a infectat cu noul coronavirus la câteva zile după ce s-a vaccinat.

Medicul Carmen Dorobăţ a declarat că s-a vaccinat pe 27 decembrie, iar de câteva zile a început să prezinte forme uşoare ale bolii, relatează Agerpres.

medic vaccinat
Sursă imagine: Pixabay

„Mă tratez, sunt vaccinată, am o evoluţie bună. Virusul l-am luat după ce m-am vaccinat. (...) Este a treia sau a patra zi. Sigur nu am luat virusul de la spital. Am făcut mai multe drumuri în perioada acesta. (...) Am avut stare sufebrilă, lipsa poftei de mâncare, ceva transpiraţii. Cineva care nu ar fi fost de specialitate nu şi-ar fi dat seama. Au fost nişte transpiraţii care m-au pus pe gânduri. Au fost destul de şterse simptomele, poate şi din cauza vaccinului”, a precizat dr. Carmen Dorobăţ, conform sursei citate.

Aceasta a subliniat că se simte bine și că se află în izolare la domiciliu, alături de soțul său, tot medic, confirmat de asemenea cu COVID-19.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe