Newsflash
Știri

Dr. Mihai Craiu, desemnat „Medicul Anului”

de Florentina Ionescu - sept. 25 2020
Dr. Mihai Craiu, desemnat „Medicul Anului”

Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului „Alessandrescu-Rusescu” a anunțat că dr. Mihai Craiu, medic primar în cadrul acestei unități, a primit trofeul „Medicul Anului”.

Anunțul a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a Institutului, alături de câteva fotografii cu diploma obținută de medicul primar Mihai Craiu, precum și cu trofeul.

mihai craiu premiat

„Aseară, în cadrul Galei Romanian Healthcare Awards, conferențiar doctor Mihai Craiu, medic primar în cadrul INSMC «Alessandrescu-Rusescu», a câștigat trofeul «Medicul Anului»! Felicitări, domnule doctor! Este încă o dovadă a faptului că dedicarea și implicarea dumneavoastră sunt apreciate și că Spitalul Virtual pentru Copii  este o unealtă minunată pentru obiectivul propus- copii sănătoși și părinți informați! Suntem mândri că facem echipă și vă mulțumim!”, au scris reprezentanții INSMC pe pagina de socializare.

Totodată, aceștia au explicat și cât de important este acest eveniment. Romanian Healthcare Awards este o amplă competiție cu juriu internațional dedicată medicilor, echipelor medicale și spitalelor din România. Este totodată un eveniment de recunoaștere a inovației și a excelenței din domeniul sănătății.

mihai craiu premiat3


Notă autor:

Sursa foto: www.facebook.com/insmcalessandrescurusescu

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe