Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Dr. Mihai Craiu renunță la proiectul Spitalul Virtual pentru Copii

Viața Medicală
Dorina Novac vineri, 3 decembrie 2021, ora 11:23

Medicul pediatru Mihai Craiu a anunțat că renunță la proiectul de educație medicală online „Spitalul Virtual pentru Copii”.

Conf.  dr. Mihai Craiu, medic primar pediatrie în cadrul Institutului Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului „Alessandrescu-Rusescu” a oferit, prin intermediul acestei pagini de Facebook, aproape patru ani, răspunsuri persoanelor care au avut nevoie de ajutor.

Mihai Craiu

„Cred că explicațiile nesolicitate nu aduc nici un fel de beneficii, în România. Probabil că trebuia să fac acest efort cu mii de răspunsuri și comentarii, aici în SVC, în toți acești aproape 4 ani. Un efort voluntar (adică neretribuit în nici o formă, nici direct, nici indirect) destinat unei utopii... Nu spun că nu a folosit nimănui... Probabil că unora le-a fost de folos. Sunt câțiva părinți (știu ei care) ce au copiii în viață datorită SVC”, a scris dr. Mihai Craiu pe Facebook.

Medicul a precizat că sunt și foarte multe persoane pe care îi irită cele scrise aici și că nu au altă soluție mai buna decât „producțiile” suburbane.

„Vă mulțumesc tuturor celor care m-ați ajutat să înțeleg. Să înțeleg că este inutilă orice construcție în acest spațiu virtual al Social Media. In afară de ură și frustrare nu există nici o altă consecință care să se repete iar și iar... Am altele mai bune de făcut, la spitalul real... Cu pacienții internați, cu studenții, cu rezidenții. Cam asta a fost”, a mai scris dr. Mihai Craiu.

Etichete: dr. Mihai Craiu spitalul virtual pentru copii pacienti internati

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.