Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Dr. Raed Arafat a primit decorația „Legiunea de Onoare în grad de ofițer”

Viața Medicală
Florentina Ionescu marţi, 31 ianuarie 2023, ora 09:45

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, dr. Raed Arafat, a fost decorat recent de ministrul afacerilor externe al Franței.

Vineri, 27 ianuarie a.c., a avut loc o ceremonie în cadrul căreia dr. Raed Arafat a primit decorația „ Legiunea de Onoare în grad de ofițer”. Despre această ceremonie șeful DSU a scris chiar pe pagina sa oficială de Facebook: 

raed arafat decorat

„Am avut deosebita onoare de a primi de la ministrul afacerilor externe al Republicii Franța, doamna Catherine Colonna, decorația «Legiunea de Onoare în grad de ofițer», conferită de Președintele Franței Excelența Sa Emmanuel Macron”.

Ceremonia s-a desfășurat în 27 ianuarie, la sediul Ambasadei Franței din București, în prezența ministrului afacerilor externe din România, Bogdan Aurescu, în prezența ambasadorului Franței la București, Excelența Sa, doamna Laurence Auer, și a altor invitați, participanți la eveniment.

„În cadrul ceremoniei au fost decorați și doamna ambasador Iulia Matei, șefa Rprezentanței României la Bruxelles, și domnul secretar de stat Luca Niculescu, fostul ambasador al României la Paris, amândoi fiind colegi și prieteni cu care am colaborat pe parcursul anilor”, a mai scris Raed Arafat.  

raed arafat decorat2

Memorandum de colaborare în domeniul sănătății între România și Franța 

Postarea originală:

Etichete: raed arafat seful DSU legiunea de onoare in grad de ofiter decoratie Emmanuel Macron macron ambasada frantei franta

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.