Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Dr. Raed Arafat, prezent la o reuniune despre managementul crizelor

Viața Medicală
Florentina Ionescu miercuri, 15 septembrie 2021, ora 11:57

Secretarul de Stat Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, a participat la o reuniune a directorilor generali ai Centrelor Europene de management al crizelor.

Reprezentanții Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) au oferit detalii despre această reuniune. Astfel, la 14 septembrie 2021, secretarul de stat, șef al DSU, dr. Raed Arafat, a participat la Bruxelles, la Reuniunea directorilor generali ai Centrelor Europene de management al crizelor. 

raed arafat semneaza protocol

Cu acest prilej, a fost semnat Protocolul de cooperare privind constituirea Reţelei directorilor generali ai Centrelor Europene de management al crizelor.

„Prin semnarea Protocolului de cooperare se înfiinţează Reţeaua menţionată anterior, care va constitui un forum de discuţii şi schimb de opinii privind situaţiile de criză cu care se confruntă statele europene şi de fundamentare a unor propuneri de acţiune, ce vor fi discutate şi agreate de înalţii decidenţi din aceste ţări”, se arată pe pagina oficială a DSU.

Etichete: raed arafat managementul crizelor Bruxelles departamentul pentru situatii de urgenta seful DSU

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.