Newsflash
Știri

Dr. Valeriu Gheorghiță, prezent la o reuniune OMS pe tema vaccinării COVID-19

de Florentina Ionescu - dec. 15 2020
Dr. Valeriu Gheorghiță, prezent la o reuniune OMS pe tema vaccinării COVID-19

Ieri a avut loc o întâlnire la nivelul Organizației Mondiale a Sănătății cu reprezentații țărilor membre, pe tema vaccinării împotriva COVID-19.

Reuniunea a avut loc în mediul online, din cauza contextului epidemiologic actual. În cadrul ei au participat reprezentații țărilor membre în Organizația Mondială a Sănătății (OMS), discuțiile fiind pe tema campaniilor naționale de vaccinare împotriva COVID-19.

valeriu gheorghita

Din partea României a participat colonel dr. Valeriu Gheorghiță, președintele Comitetului Național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), cu o prezentare privind stadiul implementării activităților incluse în strategia de vaccinare împotriva COVID-19 în România, se arată într-o informare de presă.

Au fost incluse în prezentare informații cu privire la organizarea medicală și logistică a campaniei, precum și informații despre activitățile de comunicare și informare desfășurate până în acest moment de CNCAV.

V-ar putea interesa și: Cine este Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID

Reamintim că acesta este un organism interministerial, fără personalitate juridică, aflat în subordinea directă a Secretariatului General al Guvernului și sub coordonarea prim-ministrului.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe