Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

DSP Bucureşti caută voluntari pentru echipele mobile de vaccinare

Viața Medicală
Dorina Novac joi, 7 ianuarie 2021, ora 12:35

Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului București a anunţat că se pot înscrie voluntari din rândul personalului medical în echipele mobile de vaccinare împotriva COVID-19.

Sursa citată a precizat că personalul medical interesat trebuie să deţină aviz de liberă practică valabil, eliberat de către Colegiul Medicilor, respectiv certificat valabil eliberat de Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali (OAMGMAMR). 

Contactată telefonic, DSP București nu a răspuns apelurilor, pentru a oferi mai multe de detalii despre procedura de înscriere a voluntarilor.

voluntari vaccin
Sursă imagine: unsplash.com

„Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București în vederea desfășurări activitățiilor de vaccinare împotriva SARS-COV-2 își arată disponibilitatea în înscrierea voluntarilor în cadrul echipelor mobile de vaccinare”, se arată într-un comunicat de presă.

Etichete: DSP București voluntari vaccinare impotriva COVID-19 personal medical

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.