Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

DSP București cere reorganizarea circuitelor în spitale

Viața Medicală
Dorina Novac joi, 15 octombrie 2020, ora 10:58

Direcţia Generală de Sănătate Publică a Municipiului București a cerut tuturor spitalelor din Capitală să creeze circuite pentru internarea bolnavilor de COVID-19.

Spitalele din Capitală au primit, miercuri, o adresă semnată de Direcția Generală de Sănătate Publică a Municipiului București ( DGSPMB), prin care se solicită reorganizarea astfel încât să se creeze circuite pentru internarea pacienților COVID-19 pozitivi, scrie Mediafax.

spitale bucuresti
Sursă imagine: unsplash.com

„Urmare a situaţiei epidemiologice existente create de evoluţia pandemiei COVID-19 şi a numărului insuficient de paturi dedicate pacienţilor pozitivi cu virusul SARS-CoV-2 din cadrul unităţilor sanitare de fază I, fază II şi suport COVID-19, vă solicităm să întreprindeţi cu celeritate demersurile necesare pentru reorganizarea unităţilor sanitare cu paturi aflate în subordinea dumneavoastră în vederea creării unor circuite pentru internarea pacienţilor COVID-19 pozitivi, cu respectarea tuturor prevederilor legale în vigoare”, au transmis reprezentanţii DGSPMB către spitale.

Amintim că Bucureștiul a înregistrat, miercuri, 669 cazuri noi de coronavirus în ultimele 24 de ore.

Etichete: DGSPMB pacienti covid-19 virusul SARS-CoV-2 circuite

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC