Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

DSP Iași: Spitalul Mobil de la Leţcani intră în conservare

Viața Medicală
Florentina Ionescu joi, 23 decembrie 2021, ora 11:44

Autoritățile din Iași au transmis că Spitalul Mobil de la Lețcani, folosit pentru tratarea pacienților cu COVID-19, va intra în conservare.

Directorul Direcţiei de Sănătate Publică Iaşi, Vasile Cepoi (foto), a anunţat ieri că Spitalul Mobil de la Leţcani, folosit pentru tratarea bolnavilor de COVID-19, intră în conservare pentru următoarea perioadă, potrivit AGERPRES

Vasile cepoi

„Scăderea incidenţei infectării cu SARS-CoV-2 a făcut să trecem în conservare spitalul Leţcani până când se va impune deschiderea sa. Această unitate mobilă este pregătită să fie deschisă în orice moment”, a declarat directorul DSP Iaşi.

Potrivit acestuia, pacienţii confirmaţi pozitiv la COVID-19 care necesită internare vor fi duşi la Spitalul de Boli Infecţioase. El a mai spus că în spitalele suport COVID au rămas active zonele roşii dedicate pacienţilor COVID-19 care au şi patologii asociate.

Etichete: DSP Iasi Vasile Cepoi spitalul letcani Spitalul mobil de la Letcani Spitalul Mobil Letcani tratament pacienti covid pacienti covid

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.