Dedicat sărbătorilor de iarnă – numărul 22/2010 al revistei PLAI STRĂBUN, „magazin pentru românii din lumea întreagă“ a ajuns şi în redacţie. Am parcurs cele 28 de pagini (numerotate cu începere de la coperta 1) cu ochii celui care vede pentru prima dată publicaţia, atent la titluri şi imagini care să îndemne la un popas. La fel ca o călătorie printr-un teritoriu necunoscut, unele locuri îţi trezesc atenţia, invitându-te parcă să te opreşti. Şi cum să treci mai departe? Mirajul Balcicului (Roxana Păsculescu), Maruca Pivniceru în dialog cu Uca Marinescu, Drumeţind prin depresiunea Trascăului (Silvia Gujiu), un portret al lui Radu Cosaşu (născut pe 29 octombrie 1930 la Bacău), semnat de Alexandre Razumiev (din Paris), Deschide uşa, Creştine! (emoţionantă evocare a unei „vacanţe“ petrecute în Maramureş cu 25 de ani în urmă – iată doar câteva teme ce trezesc atâtea şi atâtea amintiri. Dar nu este decât o selecţie subiectivă. Fiecare cititor va găsi, după sufletul lui, pagini asupra cărora să zăbovească. "> După sufletul cititorului - Viața Medicală
Newsflash
Știri

După sufletul cititorului

de Iftimie NESFÂNTU - ian. 14 2011
După sufletul cititorului

   Dedicat sărbătorilor de iarnă – numărul 22/2010 al revistei PLAI STRĂBUN, „magazin pentru românii din lumea întreagă“ a ajuns şi în redacţie. Am parcurs cele 28 de pagini (numerotate cu începere de la coperta 1) cu ochii celui care vede pentru prima dată publicaţia, atent la titluri şi imagini care să îndemne la un popas. La fel ca o călătorie printr-un teritoriu necunoscut, unele locuri îţi trezesc atenţia, invitându-te parcă să te opreşti. Şi cum să treci mai departe? Mirajul Balcicului (Roxana Păsculescu), Maruca Pivniceru în dialog cu Uca Marinescu, Drumeţind prin depresiunea Trascăului (Silvia Gujiu), un portret al lui Radu Cosaşu (născut pe 29 octombrie 1930 la Bacău), semnat de Alexandre Razumiev (din Paris), Deschide uşa, Creştine! (emoţionantă evocare a unei „vacanţe“ petrecute în Maramureş cu 25 de ani în urmă – iată doar câteva teme ce trezesc atâtea şi atâtea amintiri. Dar nu este decât o selecţie subiectivă. Fiecare cititor va găsi, după sufletul lui, pagini asupra cărora să zăbovească.
 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe