Newsflash
Știri

Echilibru delicat

de Dan Dumitru MIHALACHE - mar. 23 2018
Echilibru delicat
    Asociația Medicilor de Familie București-Ilfov (AMFB), în parteneriat cu Societatea Națională de Medicina Familiei (SNMF), organizează, în perioada 29 martie–1 aprilie, la București, a paisprezecea ediție a Conferinței naționale de medicina familiei. Tema ediției este: „Echilibrul delicat între știință, artă și comunicare”.

    Programul manifestării conține sesiuni interactive organizate de grupurile de lucru ale SNMF, ateliere de lucru pe teme diverse, dezbateri, o sesiune de postere. Va fi organizat și un spațiu pentru o expoziția medicală.
 
    Nu vor lipsi nici cursurile pre-conferință. Acestea vor fi gratuite și se vor desfășura în ziua premergătoare conferinței. Este vorba de trei cursuri, și anume: „Abordarea practică a pacientului cu sindrom coronarian acut (prof. dr. Dragoș Vinereanu și dr. Rodica Tănăsescu); „Abordarea pacientului cu insuficiență cardiacă (dr. Rodica Tănăsescu și dr. Ovidiu Chioncel); „Sesiune de urgențe respiratorii pediatrice. Cum recunoaștem, cum tratăm, medicația inhalatorie la copil, cazuri clinice prezentate” (conf. dr. Mihai Craiu).

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe