Newsflash
Știri

Echipa şi valoarea actului medical

de Dan M. DUMITRU - apr. 3 2014
Echipa şi valoarea actului medical
Centrul Medical ProEstetica a sărbătorit 20 de ani de activitate în asistenţa medicală privată din România. Evenimentul a avut loc în seara zilei de miercuri, 12 martie, la un hotel din Bucureşti, în prezenţa unui număr impresionant de invitaţi, personalităţi din lumea medicală, dar nu numai. Amfitrioni pe de-o parte şi sărbătoriţi pe de altă parte au fost doctorii Dana şi Ştefan Jianu, fondatori, în 1994, ai clinicii – prima clinică privată de chirurgie plastică şi chirurgie generală din ţara noastră.
Seara a fost presărată cu mai multe momente speciale, prestaţii artistice, muzică, poezie, rememorarea paşilor de început ai clinicii etc., dar, totodată, a fost şi un bun prilej de omagiere a personalităţilor ce au marcat evoluţia clinicii, printr-o ceremonie de acordare a premiilor „ProEstetica 20“ pentru „contribuţia la dezvoltarea companiei şi a filozofiei ei“.
Prof. dr. Adrian Streinu-Cercel, managerul INBI „Matei Balş“ Bucureşti şi actorul, regizorul şi scriitorul Dan Puric au încântat asistenţa cu discursurile lor despre bucuria de a trăi frumos şi sănătos. Adrian Petrescu, prim oboist al Filarmonicii „George Enescu“ din Bucureşti şi artistul Nicolae Voiculeţ, naist de renume internaţional, au adus, la Gală, nobleţea clasică a muzicii.
Cuvântul care defineşte cel mai bine activitatea clinicii, în viziunea doctorului Ştefan Jianu, managerul clinicii, este echipa, parteneriatul: „O echipă cu cei care sunt competenţi, plini de iniţiativă şi dornici să facă excelenţă în medicină“. „Consider că medicina se aseamănă cu milităria. Cu ajutorul disciplinei, competenţei şi lui Dumnezeu, am reuşit să nu avem incidente medicale, ceea ce este o performanţă“, mărturiseşte dr. Dana Jianu.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe