Newsflash
Știri

Educaţie pentru vaccinare

de Bianca PÂNZARU - nov. 16 2018
Educaţie pentru vaccinare
Scăderea ratei de vaccinare, aprovizionarea deficitară, lipsa încrederii populaţiei privind vaccinarea sunt o parte dintre motivele pentru care SNMF a lansat recent, la Iași, proiectul „Creșterea competenţei medicilor de familie în activitatea de vaccinare”. Desfășurat sub forma unui program educaţional, proiectul are ca obiectiv actualizarea cunoștinţelor despre activitatea de vaccinare și dobândirea de abilităţi suplimentare în comunicarea cu pacienţii. Potrivit rapoartelor Centrului Naţional de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile, în prezent este înregistrată o continuă scădere a acoperirii vaccinale, astfel că în România au fost identificate 11 judeţe prioritare în desfășurarea de activităţi educaţionale legate de vaccinare. Acestea sunt: Arad, Bacău, Brașov, Galaţi, Hunedoara, Iași, Neamţ, Prahova, Satu Mare, Suceava, Timiș.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe