Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Educaţie pentru vaccinare

Viața Medicală
Bianca PÂNZARU vineri, 16 noiembrie 2018
Scăderea ratei de vaccinare, aprovizionarea deficitară, lipsa încrederii populaţiei privind vaccinarea sunt o parte dintre motivele pentru care SNMF a lansat recent, la Iași, proiectul „Creșterea competenţei medicilor de familie în activitatea de vaccinare”. Desfășurat sub forma unui program educaţional, proiectul are ca obiectiv actualizarea cunoștinţelor despre activitatea de vaccinare și dobândirea de abilităţi suplimentare în comunicarea cu pacienţii. Potrivit rapoartelor Centrului Naţional de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile, în prezent este înregistrată o continuă scădere a acoperirii vaccinale, astfel că în România au fost identificate 11 judeţe prioritare în desfășurarea de activităţi educaţionale legate de vaccinare. Acestea sunt: Arad, Bacău, Brașov, Galaţi, Hunedoara, Iași, Neamţ, Prahova, Satu Mare, Suceava, Timiș.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.