Newsflash
Știri

Elevii unui liceu teologic, în vizită la Spitalul Militar Timișoara

de Florentina Ionescu - mar. 1 2023
Elevii unui liceu teologic, în vizită la Spitalul Militar Timișoara

Spitalul Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Victor Popescu” din Timişoara a primit recent în vizită elevi din clasa a zecea de la un liceu teologic din oraș.

În cadrul programului „Școala altfel” au fost alături de personalul medical de la Spitalul Militar din Timișoara elevii clasei a X-a ai Liceului Teologic Ortodox „Sfântul Antim Ivireanul” din Timișoara. 

elevi vizita spital militar timisoara

„Curioși din fire, adolescenții au vrut să afle mai multe informații despre activitatea spitalului nostru. Le-a fost prezentată istoria instituției, tinerii având acces și la obiectele expuse, colecționate de-a lungul timpului în cadrul muzeului nostru. Elevii au interacționat cu personalul spitalului pentru a afla despre activitatea medicală specifică”, au scris reprezentanții Spitalului Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Victor Popescu” din Timişoara pe o rețea socială.

Elevii au participat la un curs de prim ajutor, unde au învățat măsuri de resuscitare bazale și măsuri de prim ajutor pentru diferite situații.

Activitatea s-a încheiat cu o dezbatere despre efectele nocive ale consumului de alcool și substanțe psiho-active asupra omului și ale omului asupra mediului (cel puțin prin inacțiune și pasivitate), arată sursa menționată.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe