Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Etajul I al Secției Clinice ATI a SCJU Sibiu a reintrat în circuitul medical

Viața Medicală
Florentina Ionescu miercuri, 8 iunie 2022, ora 17:19

După finalizarea lucrărilor de modernizare, etajul I al Secției Clinice Anestezie Terapie - Intensivă a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu a reintrat în circuitul medical.

scju sibiu 1

„Ne bucurăm să anunțăm că etajul I al Secției Clinice Anestezie Terapie - Intensivă a SCJU Sibiu a reintrat în circuitul medical, după finalizarea lucrărilor de modernizare! Valoarea totală a lucrărilor efectuate s-a ridicat la aproape 867.000 lei”, se arată pe pagina oficială a unității.

Din suma menționată, circa 513.000 lei au provenit dintr-o sponsorizare din partea unui partener privat, obținută prin intermediul Asociației „Împreună pentru Sănătate”, restul sumei fiind asigurată din fondurile proprii ale Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

Astfel, în momentul de față ambele etaje ale Secției ATI sunt modernizate, după ce etajul 2 a fost redeschis la finalul lunii august a anului precedent, după lucrări similare. 

“Secția de Anestezie - Terapie Intensivă este un spațiu vital al spitalului, locul de care depinde activitatea mai multor secții, în speciale cele chirurgicale, Urgența și nu numai. Tocmai de aceea am dorit să găsim resurse pentru modernizarea acestora. Odată cu finalizarea lucrărilor, ambele etaje ale secției ATI sunt complet renovate, moderne și corespund cerințelor actuale cu privire la securitatea pacienților și a personalului medical, activitatea putându-se desfășura în condiții de siguranță.”, a declarat managerul SCJU Sibiu, Dr. Daniel Chelcea, potrivit unui comunicat de presă. 

scju sibiu 2

Etichete: SCJU Sibiu Anestezie si Terapie Intensiva terapie intensiva Sectia Clinica Anestezie si Terapie Intensiva lucrari de modernizare modernizare spital

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC