Newsflash
Știri

Etajul I al Secției Clinice ATI a SCJU Sibiu a reintrat în circuitul medical

de Florentina Ionescu - iun. 8 2022
Etajul I al Secției Clinice ATI a SCJU Sibiu a reintrat în circuitul medical

După finalizarea lucrărilor de modernizare, etajul I al Secției Clinice Anestezie Terapie - Intensivă a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu a reintrat în circuitul medical.

scju sibiu 1

„Ne bucurăm să anunțăm că etajul I al Secției Clinice Anestezie Terapie - Intensivă a SCJU Sibiu a reintrat în circuitul medical, după finalizarea lucrărilor de modernizare! Valoarea totală a lucrărilor efectuate s-a ridicat la aproape 867.000 lei”, se arată pe pagina oficială a unității.

Din suma menționată, circa 513.000 lei au provenit dintr-o sponsorizare din partea unui partener privat, obținută prin intermediul Asociației „Împreună pentru Sănătate”, restul sumei fiind asigurată din fondurile proprii ale Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

Astfel, în momentul de față ambele etaje ale Secției ATI sunt modernizate, după ce etajul 2 a fost redeschis la finalul lunii august a anului precedent, după lucrări similare. 

“Secția de Anestezie - Terapie Intensivă este un spațiu vital al spitalului, locul de care depinde activitatea mai multor secții, în speciale cele chirurgicale, Urgența și nu numai. Tocmai de aceea am dorit să găsim resurse pentru modernizarea acestora. Odată cu finalizarea lucrărilor, ambele etaje ale secției ATI sunt complet renovate, moderne și corespund cerințelor actuale cu privire la securitatea pacienților și a personalului medical, activitatea putându-se desfășura în condiții de siguranță.”, a declarat managerul SCJU Sibiu, Dr. Daniel Chelcea, potrivit unui comunicat de presă. 

scju sibiu 2

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe