Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Eveniment de dezvoltare personală pentru studenții la Farmacie

Viața Medicală
Theodora Şutiu miercuri, 20 noiembrie 2019, ora 12:06

Federația Asociațiilor Studenților Farmaciști din România, alături de Asociația Studenților Farmaciști din Oradea organizează, în perioada 21-24 noiembrie, un eveniment național de dezvoltare personală și profesională a studenților din facultățile de Farmacie din țară pentru cei aproape 150 de studenți participanți din cele 8 centre universitare membre FASFR.

oncret, acest eveniment își propune să reunească tinerii farmaciști care își doresc să devină mai buni în ceea ce fac și să în determine să fie mai implicați în comunitatea din care fac parte. Pe parcursul celor patru zile, participanții vor lua parte la două paneluri de discuții cu profesioniști din domeniul sănătății cu temele What it takes to be a good pharmacist? și Healthcare Innovation unde vor afla de ce nevoie pentru a fi un bun profesionist în societatea actuală și ce oferă domeniul de inovare în sănătate.

 

În cadrul evenimentului vor avea loc 17 workshopuri în paralel care vizează dezvoltarea personală a studenților și însușirea unor soft skills care nu se învață în facultate, dar care vor fi de un real ajutor și în viața profesională. În același timp se va desfășura și Adunarea Generală a Federației în cadrul căreia se discută cele mai importante situații și se iau decizii privind viitoarele acțiuni. 

 

Pe 23 noiembrie, în cadrul aceluiași eveniment, se va desfășura campania de sănătate publică Anxiety & depression - Time to talk. Organizatorii își propun să informeze publicul despre măsurile individuale, dar și pentru cei din jur, pe care fiecare persoană le poate lua pentru a preveni instalarea unei tulburări psihice și conștientizarea stadiului alarmant spre care acestea pot decurge.

 

Alături de studenții, la eveniment ei vor fi îndrumați de Mihai Voinea, fondator BioMap, Dan Zaharescu, director executiv ARPIM, Sándor Szabó, farmacist clinician, Teodora Frățilă, ambasador HEART, Laura Vicaș, prof. univ. habil la Universitatea din Oradea și Ioana Felecan, Șef de lucrări dr., Secretar în Biroul de Consiliu al Colegiului Farmaciștilor, filiala Cluj.

 

Etichete: farmacisti FASFR eveniment dezvoltare personala

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.