Newsflash
Știri

Eveniment editorial

de Dr. Mihail MIHAILIDE - apr. 16 2015
Eveniment editorial
   Editura „Viaţa Medicală Românească“ semnalează apariţia primului Tratat de parodontologie, realizare a Şcolii de parodontologie din Bucureşti, rezultat al unei lungi experienţe în specialitate în concordanţă cu literatura din ţară şi din străinătate. Autorul principal şi coordonatorul acestei importante lucrări este prof. dr. Horia Traian Dumitriu, membru al Academiei de Ştiinţe Medicale.
   Cel dintâi tratat românesc de parodontologie cuprinde actualizări în domeniul preclinic şi orientări teoretice şi practice în medicina parodontală cu privire la aspectele complexe ale etiopatogeniei bolii parodontale. De asemenea, sunt prezentate multiple manifestări clinice în situaţii particulare cum sunt: manifestările clinice la paciente fertilizate in vitro, manifestările bucale ale unor boli generale ca anemiile şi leucemiile şi particularităţi clinice deosebite şi de tratament la persoane cu dizabilităţi şi la vârstnici. „Tratatul de parodontologie“ va fi lansat în curând, într-un cadru festiv.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe