Newsflash
Știri

Exclusiv pentru medici: prof. dr. Rafila în dialog cu dr. Sandra Alexiu

de Redacția Viața Medicală - apr. 9 2020
Exclusiv pentru medici: prof. dr. Rafila în dialog cu dr. Sandra Alexiu

Vineri, 10 aprilie, de la ora 18:00, are loc cel de-al doilea interviu între doi profesioniști medici, transmis în exclusivitate pe platforma MedicHub. Abonații platformei pot urmări transmisia după logare, iar cei care nu au cont pe platformă, își pot face unul gratuit.

Vineri, 10 aprilie, la ora 18:00 continuă seria de interviuri adresate în exclusivitate comunității medicale din România. Pe platforma MedicHub vor fi prezenți prof. dr. Alexandru Rafila, preşedintele Societăţii Române de Microbiologie, și dr. Sandra Alexiu, preşedinta Asociației Medicilor de Familie București.

imagine-stireCei doi medici vor discuta despre subiecte arzătoare ale momentului, precum structura noului coronavirus, virulența și contagiozitatea acestuia, despre vaccinul aflat în lucru la Timișoara, protocoale și opțiunile de tratament actuale.

Mesajul este adresat comunității medicale, prin urmare, pentru a putea urmări interviul, este necesară autentificarea în platformă.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe