Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Fă mișcare și contribuie la educaţia copiilor defavorizaţi

Viața Medicală
Cristina GHIOCA vineri, 21 mai 2021

Educaţia a peste 80 de copii din familii vulnerabile poate fi sprijinită dând curs provocărilor propuse de Fundaţia Inovaţii Sociale Regina Maria, în cadrul evenimentului online #10MicaTZOPĂIALĂ.

Provocările au fost lansate în 15 mai, de Ziua Internaţională a Familiei, iar doritorii le pot da curs până la 1 iunie, în scop caritabil.

Cei care doresc să ajute pot alege să danseze pe TikTok, Instagram și
Facebook cu iepurașul Tzopăilă (filtru AR) pe melodia „Loca” de Moonlight & Dayana; să sară coarda timp de 10 zile prin platforma SmartRaces.ro; să facă o lună fitness sau zumba pe Yump.ro; să participe la antrenamentul Kangoo Jumps în aer liber, care va avea loc la 23 mai, în incinta Clubului Sportiv Olimpic București.

De asemenea, pot fi efectuate donaţii directe. Prin această iniţiativă se încearcă strângerea a 60.000 de euro pentru susţinerea noului centru educaţional deschis de fundaţie anul acesta, în Corbeanca.

Etichete: Fundatia Inovatii Sociale Regina Maria micatzopaiala zumba fitness

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.