Newsflash
Știri

Fă mișcare și contribuie la educaţia copiilor defavorizaţi

de Cristina GHIOCA - mai 21 2021
Fă mișcare și contribuie la educaţia copiilor defavorizaţi

Educaţia a peste 80 de copii din familii vulnerabile poate fi sprijinită dând curs provocărilor propuse de Fundaţia Inovaţii Sociale Regina Maria, în cadrul evenimentului online #10MicaTZOPĂIALĂ.

Provocările au fost lansate în 15 mai, de Ziua Internaţională a Familiei, iar doritorii le pot da curs până la 1 iunie, în scop caritabil.

Cei care doresc să ajute pot alege să danseze pe TikTok, Instagram și
Facebook cu iepurașul Tzopăilă (filtru AR) pe melodia „Loca” de Moonlight & Dayana; să sară coarda timp de 10 zile prin platforma SmartRaces.ro; să facă o lună fitness sau zumba pe Yump.ro; să participe la antrenamentul Kangoo Jumps în aer liber, care va avea loc la 23 mai, în incinta Clubului Sportiv Olimpic București.

De asemenea, pot fi efectuate donaţii directe. Prin această iniţiativă se încearcă strângerea a 60.000 de euro pentru susţinerea noului centru educaţional deschis de fundaţie anul acesta, în Corbeanca.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe