Newsflash
Știri

FABC pune la dispoziția pacienților un call center

de Dorina Novac - dec. 11 2020
FABC pune la dispoziția pacienților un call center

Federaţia Asociaţiilor Bolnavilor de Cancer pune la dispoziţia pacienţilor un call center unde pot afla informaţii despre boală şi pot sesiza lipsa medicamentelor din piaţă.

Federația Asociațiilor Bolnavilor de Cancer (FABC) marchează și în acest an Ziua  Supraviețuitorului de Cancer prin lansarea unor inițiative menite să contribuie la creșterea supraviețuirii și a îmbunătățirii calității vieții persoanelor cu cancer.

pacienti cu cancer
Sursa imagine: Pixabay

În acest sens, FABC pune la dispoziția pacienților un call center – 0212530591 – unde pot afla informații despre boală, primesc informații medicale generale, beneficiază de consiliere psihologică gratuită, planuri personalizate gratuite de nutriție și unde pot sesiza lipsa medicamentelor din piață.

„Prin activitatea noastră zilnică, venim în sprijinul acestor pacienți și îi ajutăm să gestioneze mai bine boala, să revină cât mai curând la aspectele importante ale vieții de dinaintea diagnosticului și să găsească noi modalități de a duce în continuare o viață normală”, spune Cezar Irimia, președinte FABC.

De asemenea, potrivit reprezentanților Federației, anul acesta, 150 de pacienți oncologici care s-au inscris la acest eveniment (Ziua Supravietuitorului de Cancer), vor primi acasă din partea FABC, un pachet informațional personalizat pe tipul lor de cancer.

Mai multe informații despre acest proiect pot fi găsite aici.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe