Newsflash
Știri

Familiile decedaților de la Piatra Neamț, scutite de sumele pentru servicii medico-legale

de Florentina Ionescu - nov. 17 2020
Familiile decedaților de la Piatra Neamț, scutite de sumele pentru servicii medico-legale

Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț a anunțat ieri că s-a luat o măsură pentru a scuti familiile persoanelor decedate în urma incendiului de la ATI de costurile serviciilor medicale.

Potrivit anunțului de pe o rețea de socializare, familiile vor fi scutite de plata taxelor aferente serviciilor medico-legale.

spitalul judetean piatra neamt

„Comitetul Director și Consiliul de Administrație al Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț au stabilit, în cursul zilei de luni, 16 noiembrie 2020, ca familiile persoanelor decedate în incendiul de pe Secția Anestezie și Terapie Intensivă, de la sfârșitul săptămânii trecute, să fie scutite de plata taxelor aferente serviciilor medico-legale. Membrii Comitetului Director și ai Consiliului de Administrație își exprimă profundul regret față de tragedia care a avut loc și transmit sincere condoleanțe familiilor îndoliate”, se arată pe pagina oficială a Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț.


Notă autor:

Sursa foto: www.facebook.com/sjuneamt

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe