Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Familiile decedaților de la Piatra Neamț, scutite de sumele pentru servicii medico-legale

Viața Medicală
Florentina Ionescu marţi, 17 noiembrie 2020, ora 10:36

Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț a anunțat ieri că s-a luat o măsură pentru a scuti familiile persoanelor decedate în urma incendiului de la ATI de costurile serviciilor medicale.

Potrivit anunțului de pe o rețea de socializare, familiile vor fi scutite de plata taxelor aferente serviciilor medico-legale.

spitalul judetean piatra neamt

„Comitetul Director și Consiliul de Administrație al Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț au stabilit, în cursul zilei de luni, 16 noiembrie 2020, ca familiile persoanelor decedate în incendiul de pe Secția Anestezie și Terapie Intensivă, de la sfârșitul săptămânii trecute, să fie scutite de plata taxelor aferente serviciilor medico-legale. Membrii Comitetului Director și ai Consiliului de Administrație își exprimă profundul regret față de tragedia care a avut loc și transmit sincere condoleanțe familiilor îndoliate”, se arată pe pagina oficială a Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț.

Sursa foto: www.facebook.com/sjuneamt

Etichete: incendiu piatra neamt ati incendiu Spitalul din Piatra Neamt Spitalul Judetean de Urgenta Piatra Neamt incendiu pacienti covid-19 pacienti coronavirus

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.