Newsflash
Știri

Femeie cercetată penal: folosea mercur pentru dezlegare de farmece și boli

de L. Budin - sept. 1 2022
Femeie cercetată penal: folosea mercur pentru dezlegare de farmece și boli

Polițiștii au întocmit un dosar penal în cazul unei femei din Roata de Jos, care practica vrăjitoria folosind mercur. Ea cerea bani pentru dezlegarea de farmece și vindecarea de boli.

Poliţiştii giurgiuveni au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune şi nerespectarea regimului materialelor nucleare sau a altor materii radioactive.

termometru-mercur

La data de 31 august 2022, poliţiştii din cadrul IPJ Giurgiu - Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară, la locuinţa unei femei, de 56 ani, din localitatea Roata de Jos (...). Din primele cercetări a reieşit faptul că femeia în cauză ar fi înşelat mai multe persoane, prin folosirea unei substanţe, respectiv mercur, înlesnind practicarea vrăjitoriei şi totodată, ar fi perceput sume de bani pentru dezlegarea de farmece şi vindecarea de boli”, se arată într-un comunicat al IPJ Giurgiu.

De la domiciliul femeii au fost ridicate 14 termometre cu mercur, în vederea continuării cercetărilor, se precizează în comunicatul preluat de Agerpres

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune şi nerespectarea regimului materialelor nucleare sau a altor materii radioactive.

ANPC: 6 tone de alimente expirate de trei ani au fost depistate la Costineşti

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe