Newsflash
Știri

Finanțare europeană pentru perfecționare profesională

de Dr. Otilia REGUȘ-SESERMAN - mar. 16 2018
Finanțare europeană  pentru perfecționare  profesională
Spitalul de Urgență al Ministerului Administrației și Internelor „Prof. dr. Dimitrie Gerota” București a lansat proiectul „Program național modular pentru ridicarea nivelului profesional al cadrelor medicale din sistemul național de apărare, ordine publică și siguranță națională”, în parteneriat cu Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila” București, Spitalul Clinic de Urgență „Prof. dr. Agrippa Ionescu” București și Școala Națională de Sănătate Publică, Management și Perfecționare în Domeniul Sanitar.

Prin programul național care se va desfășura până la 25 august 2020, 1.300 de cadre medicale vor putea participa la cursuri practice de formare profesională. Dintre acestea, 1.170 vor fi din regiuni mai puțin dezvoltate ale țării, iar 60 vor beneficia și de un program de schimb de bune practici în domeniul medical. Programul este cofinanțat nerambursabil prin Programul operațional capital uman (POCU) 2014–2020 al Uniunii Europene și al Guvernului României. Acesta are ca obiective creșterea economică prin investiții în încurajarea ocupării forței de muncă, promovarea incluziunii sociale și dezvoltarea competențelor și încurajarea învățării pe tot parcursul vieții, incluzând îmbunătățirea nivelului de competențe al profesioniștilor din sectorul medical.

Proiectul este coordonat de dr. Alida Moise, medic primar și șefa secției ATI a Spitalului de Urgență al MAI „Prof. dr. Dimitrie Gerota” București.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe