Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Finanțare europeană pentru perfecționare profesională

Viața Medicală
Dr. Otilia REGUȘ-SESERMAN vineri, 16 martie 2018
Spitalul de Urgență al Ministerului Administrației și Internelor „Prof. dr. Dimitrie Gerota” București a lansat proiectul „Program național modular pentru ridicarea nivelului profesional al cadrelor medicale din sistemul național de apărare, ordine publică și siguranță națională”, în parteneriat cu Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila” București, Spitalul Clinic de Urgență „Prof. dr. Agrippa Ionescu” București și Școala Națională de Sănătate Publică, Management și Perfecționare în Domeniul Sanitar.

Prin programul național care se va desfășura până la 25 august 2020, 1.300 de cadre medicale vor putea participa la cursuri practice de formare profesională. Dintre acestea, 1.170 vor fi din regiuni mai puțin dezvoltate ale țării, iar 60 vor beneficia și de un program de schimb de bune practici în domeniul medical. Programul este cofinanțat nerambursabil prin Programul operațional capital uman (POCU) 2014–2020 al Uniunii Europene și al Guvernului României. Acesta are ca obiective creșterea economică prin investiții în încurajarea ocupării forței de muncă, promovarea incluziunii sociale și dezvoltarea competențelor și încurajarea învățării pe tot parcursul vieții, incluzând îmbunătățirea nivelului de competențe al profesioniștilor din sectorul medical.

Proiectul este coordonat de dr. Alida Moise, medic primar și șefa secției ATI a Spitalului de Urgență al MAI „Prof. dr. Dimitrie Gerota” București.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC