Newsflash
Știri

Focar de COVID-19 la secţia de chirurgie a SJU Vaslui

de Dorina Novac - aug. 26 2020
Focar de COVID-19 la secţia de chirurgie a SJU Vaslui

Un focar de coronavirus a fost descoperit la Secţia de Chirurgie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui, după ce opt asistente şi opt infirmiere au fost depistate cu SARS-CoV-2.

Anunțul a fost făcut miercuri, pentru Agerpres, de către directorul executiv al Direcţiei de Sănătate Publică Vaslui, Mihaela Vlada.

focar covid
Sursă imagine: Pixabay

 

Sursa citată precizează că, potrivit reprezentaţilor SJU Vaslui, urgenţele chirurgicale sunt direcţionate la Spitalul municipal „Dimitrie Castroian” Huşi, iar în secţia respectivă au fost luate toate măsurile de dezinfecţie, urmând ca activitatea să fie reluată cu cadre medicale de la alte secţii.

În cursul săptămânii trecute, un focar similar a fost înregistrat la Secţia Medicină Internă de la spitalul Vasluian, iar bolnavii au fost, de asemenea, direcţionaţi la spitalul din Huşi.

Activitatea în secţie a fost reluată cu cadre medicale medii provenite din alte secţii ale unităţii medicale, scrie Agerpres.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe