Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Focar de COVID-19 la un spital din Hunedoara

Viața Medicală
Florentina Ionescu joi, 16 iulie 2020, ora 13:00

Direcția de Sănătate Publică din Hunedoara a declanșat o anchetă epidemiologică în cazul unei unități sanitare unde au fost descoperite mai multe persoane infectate cu SARS-CoV-2.

Este vorba despre șapte asistente medicale şi o liftieră de la Spitalul Municipal „Dr. Alexandru Simionescu” Hunedoara, care au fost depistate pozitiv pentru COVID-19, scrie AGERPRES.

focar covid spital hunedoara

Potrivit purtătorului de cuvânt al DSP Hunedoara, citat de AGERPRES, în prezent se efectuează o anchetă epidemiologică. Depistate cu noul coronavirus sunt sunt cinci asistente de la secţia de Boli Infecţioase, o asistentă de la Reumatologie, o asistentă de la Dermatologie şi o liftieră.

Tot purtătorul de cuvânt al DSP Hunedoara a declarat că în județ sunt 76 de persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2, cel care cauzează COVID-19. Dintre acestea, 40 au refuzat internarea în spital.

Sursa foto: www.rawpixel.com

Etichete: focar COVID-19 COVID-19 cadre medicale cadre medicale infectate focare de COVID-19 dsp hunedoara directia de sanatate publica personal medical

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC