Newsflash
Știri

FOTO: Moș Crăciun a făcut doza booster în România

de Florentina Ionescu - dec. 13 2021
FOTO: Moș Crăciun a făcut doza booster în România

Reprezentanții platformei RO Vaccinare au transmis zilele trecute că „Moș Crăciun” a făcut doza de rapel (booster) și a început să ducă daruri copiilor.

Potrivit autorităților de la noi din țară, pentru a se proteja de COVID-19, „Moș Crăciun” a făcut doza de rapel (adică doza booster) și, la scurt timp, a început să ducă daruri copiilor din țara noastră. 

mos craciun vaccinat1
Credit foto: RO Vaccinare - Gabriel Chiriloiu

 

„«Moș Crăciun» are încredere în medicină și în știință, iar astăzi a făcut doza 3 de rapel (booster) la Centrul de vaccinare de la Institutul «Marius Nasta» din București. A fost tratat de medici de două ori numai în acest an, dar acum este bine. De la centrul de vaccinare, “Moșul” și echipa Institutului «Marius Nasta» au dus daruri copiilor internați la secțiile 9 și 10 de pediatrie. «Moșul» a vrut să transmită un mesaj clar: trebuie să avem încredere în medici și în știință”, au scris reprezentanții platformei RO Vaccinare. 

Galerie foto mai jos 


Galerie imagini (4)

 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe