Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

FOTO: Moș Crăciun a făcut doza booster în România

Viața Medicală
Florentina Ionescu luni, 13 decembrie 2021, ora 10:56

Reprezentanții platformei RO Vaccinare au transmis zilele trecute că „Moș Crăciun” a făcut doza de rapel (booster) și a început să ducă daruri copiilor.

Potrivit autorităților de la noi din țară, pentru a se proteja de COVID-19, „Moș Crăciun” a făcut doza de rapel (adică doza booster) și, la scurt timp, a început să ducă daruri copiilor din țara noastră. 

mos craciun vaccinat1
Credit foto: RO Vaccinare - Gabriel Chiriloiu

 

„«Moș Crăciun» are încredere în medicină și în știință, iar astăzi a făcut doza 3 de rapel (booster) la Centrul de vaccinare de la Institutul « Marius Nasta» din București. A fost tratat de medici de două ori numai în acest an, dar acum este bine. De la centrul de vaccinare, “Moșul” și echipa Institutului «Marius Nasta» au dus daruri copiilor internați la secțiile 9 și 10 de pediatrie. «Moșul» a vrut să transmită un mesaj clar: trebuie să avem încredere în medici și în știință”, au scris reprezentanții platformei RO Vaccinare. 

Galerie foto mai jos 

 

Etichete: Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” institutul marius nasta marius nasta doza booster anticovid doza booster mos craciun vaccinare covid-19

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.