Newsflash
Știri

Fotogeografica, la Biblioteca Națională a României

de L. Budin - oct. 24 2022
Fotogeografica, la Biblioteca Națională a României

Până pe data de 30 octombrie, doritorii pot admira, la Biblioteca Națională a României, expoziția de imagini „Fotogeografica, un sfert de veac”.

Expoziția este organizată în cadrul Conferinței omagiale „Grigore Antipa și Emil Racoviță, personalități ale științei mondiale”, se arată într-un comunicat.

4. coperta catalog fotogeografica 2022

La deschiderea din data de 24 octombrie au luat cuvântul Adrian Cioroianu - directorul Bibliotecii Naționale a României, academicianul Ioan Dumitrache, academicianul Dumitru Murariu -  directorul Institutului de Biologie al Academiei Române, reprezentanți ai Institutului de Speologie „Emil Racoviţă“ al Academiei Române și ai Muzeului Antipa, Paul Bordaș - Casa de Cultură a Studenților București, László Borbély - coordonatorul Departamentului pentru Dezvoltare Durabilă din cadrul Guvernului României.

Luările de cuvânt au fost urmate de o sesiune de întrebări și răspunsuri. Conferința omagială s-a desfășurat sub patronajul Academiei Române.

Expoziția „Fotogeografica, un sfert de veac” va râmâne deschisă  până pe 30 octombrie 2022 și face parte integrantă dintr-un patrulater cultural, ce se desfășoară în cele mai prestigioase instituții de cultură din țară -  Opera Națională București, Teatrul Național „I.L. Caragiale” București, Biblioteca Națională a României și Casa de Cultură a Studenților București, se mai arată în comunicat. 

Campanie pentru o clădire nouă a Spitalului de Pneumoftiziologie Iași

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe