Newsflash
Știri

Funcționar din Guvern, infectat cu coronavirus

de Dorina Novac - iul. 7 2020
Funcționar din Guvern, infectat cu coronavirus

Un funcționar public al Guvernului, care își desfășoară activitatea într-o structură din cadrul Direcției pentru Relația cu Publicul, a fost confirmat, vineri, cu coronavirus.

Reprezentanții Guvernului precizează că persoana în cazuă a fost confirmată pozitiv la testul pentru COVID-19 în cursul zilei de vineri, iar în acest moment este internată pentru tratament.

Guvernul României
Sursă imagine: Guvernul României/Facebook

 

„A fost confirmată pozitiv la testul pentru COVID-19 o persoană care are calitatea de funcţionar public şi îşi desfăşoară activitatea într-o structură din cadrul Direcţiei pentru Relaţia cu Publicul”, se arată într-o informare a Guvernului, potrivit Agerpres.

Sursa citată menţionează că DSP Bucureşti a desfăşurat o anchetă epidemiologică, în cadrul căreia au fost testaţi colegii de birou ai persoanei, cu rezultat negativ.

„Toate persoanele care au avut contact direct, de lungă durată, se află în izolare la domiciliu. Spaţiul în care şi-a desfăşurat activitatea a fost dezinfectat, conform protocoalelor sanitare. Facem menţiunea că persoana în cauză nu a avut contact direct cu membri ai Cabinetului”, transmite sursa citată.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe