Newsflash
Știri

Fundația Inovații Sociale Regina Maria celebrează 10 ani de fapte bune

de - sept. 15 2021
Fundația Inovații Sociale Regina Maria celebrează 10 ani de fapte bune

Viața Medicală celebrează 10 ani în care ușile centrelor Fundației Inovații Sociale Regina Maria s-au păstrat deschise datorită eforturilor comune ale tuturor oamenilor implicați, partenerilor și sponsorilor săi.

Anul acesta, în cadrul galei „De Zece Ani Deschidem Uși” care va avea loc pe 16 septembrie, alți oameni minunați s-au alăturat acestui frumos proiect.

poza galaSunt de menționat Medichub Media, partener de organizare și sponsor, Casa de Licitații Vikart, cu ajutorul căreia va fi posibilă organizarea la standarde internaționale a licitației „O lume cu ușile deschise”, 257REC, care va imortaliza cele mai importante și frumoase momente din cadrul evenimentului, Urban Florist Romania, care va asigura decorul din flori naturale, și Enayati Medical City, care va avea grijă ca evenimentul să se desfășoare în condiții de maximă siguranță din punct de vedere al contextului pandemic.

Viața Medicală este partener media al evenimentului.

Te poți implica și tu! Vezi mai multe detalii aici.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe