Newsflash
Știri

Gabriela Firea: „Primul spital digitalizat va fi Colentina”

de Dorina Novac - iun. 18 2020
Gabriela Firea: „Primul spital digitalizat va fi Colentina”

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat joi, în deschiderea ședinței ordinare a Consiliului General al Municipiului București, că primul spital digitalizat va fi Spitalul Colentina.

Gabriela Firea a precizat, în deschiderea ședinței, că vor să digitalizeze toate spitalele din Municipiul București.

Gabriela Firea
Sursă imagine: Primăria Municipiului București

 

„Dorim să digitalizam toate spitalele din Municipiul București. Ar fi folosit acest lucru și acum, în pandemie. Cred că pandemia nu a trecut, trebuie să fim în continuare vigilenți, dar dacă testăm știm exact ce și cum putem relaxa. Primul spital digitalizat va fi Colentina”, a declarat Firea în deschiderea ședinței.

Edilul a vorbit și despre persoanele care luptă în prima linie și care vor primi titlul de cetățean de onoare al municipiului București.

„Avem și câțiva cetățeni de onoare cu care ne mândrim, sunt cei care au luptat și luptă în prima linie în această perioadă de pandemie. Managerul și directorul medical al Spitalului de Boli Infecțioase și Tropicale „Victor Babeș”, Emilian Imbri și Simin Florescu, și de asemenea directorul medical al Institutului Matei Balș, Sorin Petrea”, a menționat primarul general.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe