Newsflash
Știri

Gala VIAŢA MEDICALĂ 2009 - Precizări

de Dr. Mihail MIHAILIDE - mai 22 2009
Gala VIAŢA MEDICALĂ 2009 - Precizări
♦ Numărul următor al ziarului nostru va apărea cu data de 27 mai 2009, în legătură cu Evenimentul ce se desfăşoară la Ateneul Român în după-amiaza acelei zile: GALA săptămânalului Viaţa medicală (20 de ani de apariţie neîntreruptă, depăşirea nr. 1.000 şi înmânarea a 12 trofee unor personalităţi medicale). În zilele următoare, ziarul va putea fi procurat la punctele de difuzare a presei şi prin abonamente. Numărul 23 (1013) al ziarului va apărea la 5 iunie 2009, deci vineri – aşa cum ne-am obişnuit cititorii de 20 de ani. Exemplarele care se distribuie la Ateneu sunt promoţionale.
 
♦ Într-o ordine apropiată de idei, îi rugăm pe invitaţi să ne comunice acceptul de participare la Gală şi – având în vedere faptul că Evenimentul va fi preluat de Televiziunea Română – să respecte orele desfăşurării diferitelor părţi ale Programului, destul de complex. La intrarea în sala de concert, trebuie prezentată invitaţia care are înscris locul ce urmează a fi ocupat.
 
♦ A apărut lucrarea: Literatura artistică a medicilor, vol. I (448 pag.), literele A–M; vol. II (296 pag.), literele N–Z. Preţul ambelor volume: 90 de lei, preţul unui singur volum, 50 de lei. Comenzi la redacţie, telefon: 021.315.60.60 sau la standul de carte din foaierul Ateneului.
 
♦ Colectivul de organizare, formaţiunile artistice ale medicilor – Societatea Medicilor Scriitori şi Publicişti din România, Cenaclul de Arte Plastice „Ion Ţuculescu“, Clubul de Artă Fotografică al Medicilor – ARFOMED, Orchestra Medicilor „Dr. Ermil Nichifor“ – şi sponsorii Evenimentului aniversar şi omagial de la 27 mai vă aşteaptă cu bucurie, dorindu-vă o seară plăcută.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe