Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Gala „Viaţa medicală“ 2011

Viața Medicală
Dr. M. M. vineri, 13 mai 2011

   La peste o jumătate de secol de la înfiinţare, Cenaclul de Arte Plastice al Medicilor din Bucureşti, ce poartă numele medicului, biologului şi marelui pictor care a fost Ion Ţuculescu (1910–1962), are la „activ“ un număr impresionat de manifestări expoziţionale, fie că e vorba de expoziţii de grup – în cele mai onorante galerii din Capitală – fie individuale, de autor. De-a lungul ultimelor două decenii, „Viaţa medicală“ a găzduit numeroase astfel de prezentări publice ale lucrărilor pictorilormedici şi, de asemenea, a publicat cu regularitate cronici plastice de la vernisaje. (...)

   La peste o jumătate de secol de la înfiinţare, Cenaclul de Arte Plastice al Medicilor din Bucureşti, ce poartă numele medicului, biologului şi marelui pictor care a fost Ion Ţuculescu (1910–1962), are la „activ“ un număr impresionat de manifestări expoziţionale, fie că e vorba de expoziţii de grup – în cele mai onorante galerii din Capitală – fie individuale, de autor. De-a lungul ultimelor două decenii, „Viaţa medicală“ a găzduit numeroase astfel de prezentări publice ale lucrărilor pictorilormedici şi, de asemenea, a publicat cu regularitate cronici plastice de la vernisaje. La cele două Gale de până acum ale săptămânalului nostru, membrii Cenaclului ni s-au alăturat, oferind publicului prezent cele mai reuşite dintre creaţiile lor recente. Aşa se va întâmpla şi la Gala „Viaţa medicală“ 2011 din 27 mai a.c. de la Romexpo (sala „Titulescu“). Vor fi expuse peste cincizeci de lucrări – ulei pe pânză şi pe carton, laviuri, acuarele, grafică ş.a. Un reuşit catalog cu reproduceri color va fi pus la dispoziţia celor interesaţi. De asemenea, în cadrul sesiunii de premieri, unuia dintre medicii-pictori, al cărui nume va fi dezvăluit la Gală, i se va înmâna Premiul „Georges Dumitresco“, pentru Opera omnia.
 
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.