Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Gala "Viaţa medicală" 2012

Viața Medicală
Dr. M. M. joi, 15 martie 2012

   După cum anunţam, la 25 mai a.c., – sub auspiciile Academiei Române şi ale Academiei de Ştiinţe Medicale –, va avea loc cea de-a patra Gală a săptămânalului „Viaţa medicală“ şi a Editurii „Viaţa Medicală Românească“. Evenimentul se va desfăşura la Complexul expoziţional „Romexpo“, sălile „Titulescu“, „Brâncuşi“ şi „Madgearu“. Programul cuprinde lansări de carte medicală şi literară scrisă de medici, simpozionul „Cărţi în dezbatere“, vernisajele expoziţiilor: „Numismatică şi Medalistică“, „Medici colecţionari de artă“, „Desen şi caricatură cu subiect medical“, fotografie artistică „România – foaie de observaţie“, spectacole oferite de Teatrul Metropolis (piesa: „Vocea umană“ de Jean Cocteau, cu Oana Pellea, în regia Sanda Manu) şi de Teatrul de Operetă „Ion Dacian“ din Bucureşti. Momentul culminant al reuniunii va consta în atribuirea de premii şi diplome de excelenţă unor personalităţi medicale, precum şi unor redactori şi colaboratori permanenţi ai ziarului. Periodic, vă vom ţine la curent cu detalii din program şi cu stadiul pregătirilor.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC