Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Galați: finanțare europeană pentru modernizarea maternității „Buna Vestire”

Viața Medicală
L. Budin joi, 26 august 2021, ora 16:40

Primăria municipiului Galaţi a semnat un contract de finanţare europeană, în valoare de 8,6 milioane de lei, pentru modernizarea Maternităţii „Buna Vestire” din oraș.

Sunt vizate lucrări la trei dintre corpurile de clădire, au informat reprezentanții primăriei, citați de Agerpres.

incubator_maternitate

Este vorba de pavilionul ginecologie şi ATI, corpul administrativ şi corpul pentru centrală, în care se vor face lucrări de reabilitare termică a elementelor de anvelopă la clădiri şi la sistemul de furnizare a apei calde de consum, instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei electrice şi termice pentru consum propriu, lucrări de instalare a sistemelor de climatizare, ventilare naturală pentru asigurarea calităţii aerului interior, lucrări de modernizare a instalaţiei de iluminat aferente clădirii, lucrări de management energetic pentru clădiri şi măsuri conexe.

Valoarea totală a proiectului este de 8,6 milioane de lei, din care aproximativ 3 milioane de lei reprezintă contribuţia de la bugetul local. Termenul pentru implementarea proiectului este 31 martie 2023.

Primăria mai are în curs de implementare la Maternitatea „Buna Vestire” un alt proiect cu fonduri europene, de 16 milioane de lei, pentru modernizarea şi dotarea ambulatoriului.

Totodată, în luna iunie a fost semnat şi un contract de finanţare europeană de peste 150.000 de euro privind dotarea unităţii cu echipamente şi consumabile medicale în contextul pandemiei COVID-19.

Etichete: finantare europeana maternitate galati lucrari in trei pavilioane

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.