Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Geo Vasile, decorat de statul italian

Viața Medicală
Dr. M. D. vineri, 27 septembrie 2013

   În semn de recunoaştere a serviciilor aduse civilizaţiei, culturii şi literaturii italiene, precum şi promovării acestora în România şi Italia, scriitorului, criticului şi italienistului Geo Vasile i s-a acordat ordinul Stella d’Italia în grad de cavaler, prin decret semnat de preşedintele Republicii Giorgio Napolitano, într-o ceremonie desfăşurată miercuri, 18 septembrie a.c., la sediul Ambasadei Italiei la Bucureşti. Geo Vasile a semnat circa 40 de cărţi de critică şi istorie literară, eseistică, poezie originală, antologii bilingve de poezie românească şi italiană; totodată, este autorul unor ediţii bilingve Eminescu, Bacovia, Ion Vinea, Gellu Naum, Liviu Pendefunda etc., apărute atât în ţară, cât şi în Italia. Din literatura italiană a tradus romane, eseuri şi poezie aparţinând unor autori ca Umberto Eco, Italo Calvino, Giovanni Guareschi, Tiziano Scarpa, Dante Maffía, Giuseppe Bonaviri, Mario Luzi, Paolo Ruffilli etc.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.