Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Guvernul va prelungi starea de alertă în România

Viața Medicală
Dorina Novac luni, 10 mai 2021, ora 14:46

Premierul Florin Cîţu a anunţat, luni, că Guvernul va prelungi starea de alertă și că se va renunţa la anumite restricţii.

Florin Cîţu a precizat că va fi prelungită starea de alertă şi că vor fi scoase restricţiile pe pârtiile de schi.

stare de alerta

„Da, prelungim starea de alertă. Da, sunt unele măsuri care nu-şi mai au sensul. De exemplu, în ceea ce priveşte staţiunile montane cu schiul. Nu are sens să fie în hotărârea de Guvern şi atunci vom scoate acele restricţii pentru schi, de exemplu. Avem nişte restricţii pe care le-am introdus în urmă cu două luni de zile, ele vor fi scoase, că nu au sens”, a precizat Florin Cîțu potrivit Agerpres.

Întrebat când se va ridica restricţia privind portul măştii în spaţii deschise, Florin Cîţu a spus că trebuie să discute cu specialiştii.

„Eu am spus că, din punctul meu de vedere, este opinia mea personală, persoanele care s-au vaccinat şi nu mai reprezintă un risc în societate ar trebui să beneficieze sau să se bucure de viaţă”, a mai spus premierul.

Etichete: stare de alerta restrictii masti de protectie persoane vaccinate

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.