Newsflash
Știri

HealthHub: Primul hub de comunicare în sănătate din România

de Dorina Novac - apr. 13 2022
HealthHub: Primul hub de comunicare în sănătate din România

Se lansează primul hub de comunicare în sănătate din România, HealthHUB, care va crea exclusiv conținut fundamentat științific și pe înțelesul oamenilor.

Medici, jurnaliști, influenceri, platforme online, pagini de social media, creatori de conținut scris, audio și video se reunesc în primul hub de comunicare în sănătate din România, HealthHUB.

HealthHUB

Scopul HealthHUB este să creeze doar conținut despre sănătate fundamentat pe cercetări științifice, validat de medici și scris pe înțelesul tuturor.

În formula de lansare, HealthHUB îi cuprinde pe medicii Irina Costache, Georgian Ciobotaru, Ioan Boleac, Georgiana Gheba, Alexandra Dobrescu (Derma Mum), jurnaliștii Dan L. Brumar și Adriana Turea, creatorii de conținut medical Ines Nerina, Florina Badea, Paula Rusu, Anca Bold Gheorghe (Blog în tandem), Monica Rădulescu și cel mai mare canal de YouTube de sănătate din România, Pacientul 2.0.

„Ușile acestui hub sunt deschise pentru orice comunicator își dorește să transmită informații corecte. Ne place ceaiul de mușețel, dar credem că bolile se tratează cu medicamente. Iubim bunicile și sfaturile lor, dar preferăm tratamentele prescrise de medici. Avem încredere în știință și specialiști și credem că e nevoie de acest pol menit să contrabalanseze informațiile eronate care au o putere de viralizare foarte mare”, spune Laura Ivăncioiu, PR director la DeciSePoate, agenția care a inițiat proiectul.

Dezinformarea și deficitul de educație medicală reprezintă două mari probleme în România de azi. Exemplele altor țări demonstrează că un nivel crescut de educație medicală a publicului va duce, pe termen lung, la îmbunătățirea stării de sănătate a românilor.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe