Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Heliportul de pe Spitalul Județean de Urgență din Bistrița a fost inaugurat

Viața Medicală
Florentina Ionescu luni, 6 septembrie 2021, ora 13:24

Dr. Raed Arafat, Secretar de Stat în Ministerul Afacerilor Interne și Șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă – DSU, a anunțat recent că a fost prezent la inaugurarea heliportului de pe Spitalul Județean de Urgență din municipiul Bistrița.

Vineri, 3 septembrie, dr. Raed Arafat a publicat pe pagina sa oficială un mesaj în care felicită conducerea spitalului din Bistrița și Consiliul Județean pentru implicare și pentru dezvoltarea infrastructurii sistemului medical de urgență. 

heliport bistrita spital
Captură foto din video de pe pagina www.facebook.com/DrRaedArafat

 

„Am participat, la invitatia presedintelui Consiliului Judetean  Bistrita - Nasaud, la inaugurarea heliportului de pe Spitalul Judetean de Urgenta din municipiul Bistrita. O investitie foarte importanta a Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, care face din spitalul judetean al treilea din tara cu heliport tip terasa dupa cel de la Spitalul Universitar din Bucuresti si cel din Spitalul Cl. Jud. de Urgenta Oradea. Cu siguranta aceasta investitie va duce la salvarea mai multor vieti, mai ales ca heliportul este autorizat si pentru conditii de noapte”, a scris șeful DSU pe pagina sa oficială.

Totodata, dr. Raed Arafat a povestit că a avut ocazia să viziteze și noul UPU aflat în ultimele faze de extindere și modernizare, urmând a fi deschis până la sfârșitul acestui an.

„Felicitari conducerii spitalului si a Consiliului Judetean pentru implicare si pentru dezvoltarea infrastructurii sistemului medical de urgenta!”, a conchis Secretarul de Stat dr. Raed Arafat.

Etichete: aterizare heliport heliport medical raed arafat secretar de stat sistem medical de urgenta sistem medical inaugurare upu heliport autorizat

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.