Newsflash
Știri

Hemofilia Bike Challenge: Să pedalăm împreună pentru bolnavii de hemofilie

de Florentina Ionescu - mai 6 2022
Hemofilia Bike Challenge: Să pedalăm împreună pentru bolnavii de hemofilie

Duminică, 8 mai 2022, în Parcul Izvor din București, va avea loc evenimentul Hemofilia Bike Challenge, de la ora 14.00.

Asociația Română de Hemofilie și portalul Hemofilie.ro invită bucureștenii duminică, 8 mai a.c., la Hemofilia Bike Challenge.

Sunteți invitați alături de membrii comunității de hemofilie din România, în Parcul Izvor, începând cu ora 14.00, pentru a pedala împreună și a vă arăta susținerea față de persoanele cu hemofilie din țară.  

Hemofilia-Bike-Challenge-Afis-01 (1)

În România trăiesc 1.825 persoane cu hemofilie de tip A și B și 325 persoane care suferă de boala von Willebrand. 75% dintre persoanele cu hemofilie sunt pacienți cu hemofilie de tip A. 

„Potrivit Federației Mondiale a Hemofiliei, putem promova accesul durabil și echitabil la îngrijire și tratament pentru hemofilie și alte tulburări de sângerare moștenite, aducând această problemă de sănătate în atenția publicului larg și a autorităților”, se arată în invitația transmisă redacției.

Asociația Română de Hemofilie și portalul Hemofilie.ro s-au alăturat și în acest an inițiativelor mondiale dedicate marcării Zilei Mondiale a Hemofiliei și îi așteaptă pe bucureșteni (și nu numai pe ei) duminică, 8 mai 2022, la Hemofilia Bike Challenge, provocarea lansată tuturor celor care vor să își arate susținerea față de comunitatea de hemofilie din România de a pedala împreună: „ASTĂZI PEDALEZI ÎN LOCUL MEU, MÂINE PEDALĂM ÎMPREUNĂ!”, se arată în invitația semnată de Daniel Andrei, președintele Asociației Române de Hemofilie.

Detalii suplimentare despre evenimentul de duminică găsiți pe pagina oficială de Facebook, la acest link

Programul evenimentului Hemofilia Bike Challenge: Astăzi pedalezi în locul meu, mâine pedalăm împreună! 

14.00 – 15.00 – Adunarea participanților: în Alveola Parcului Izvor 

15.00 – 17.00 – Deplasare pe traseul: Parc Izvor – Bd. Națiunile Unite – dreapta Bd. Libertății – dreapta Calea 13 Septembrie (Piața Francofoniei) -urcare Calea 13 Septembrie – Piața Arsenalului – dreapta Str. Izvor – Bd. Națiunile Unite.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe