Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Hotel pentru pacienţii IRO Iaşi

Viața Medicală
Dumitru ŞERBAN joi, 20 februarie 2014

Institutul Regional de Oncologie (IRO) din Iaşi va construi un hotel pentru pacienţii proprii proveniţi din alte judeţe, care urmează şedinţe de radioterapie şi nu numai, aceştia fiind cazaţi în regim hotelier pe perioada tratamentului. Reprezentanţii IRO şi-au propus ca în acest scop să amenajeze, în perioada următoare, fosta Clinică medicală Tătăraşi, care a aparţinut Spitalului „Sf. Spiridon“, Iaşi. Conducerea institutului susţine că a demarat deja începerea procedurilor pentru a putea amenaja un corp hotelier format din parter, un etaj şi mansardă. Documentaţia a fost înaintată Ministerului Sănătăţii în vederea demarării procedurilor de licitaţie. Managerul institutului, ec. Mirela Grosu, a precizat că, în urma unui studiu de fezabilitate şi a unui studiu de fundamentare a deciziei, s-a ajuns la concluzia că în spaţiul respectiv se poate amenaja un hotel cu 90 de paturi, cu condiţii de cazare de minimum trei stele, valoarea estimată a investiţiei fiind de 2,5 milioane de lei fără TVA. 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.