Newsflash
Știri

HPV, de la biologie moleculară la clinic

de - iun. 12 2014
HPV, de la biologie moleculară la clinic

    Specialişti în ginecologie, neonatologie, ORL, dermatologie şi oncologie se vor întâlni vineri, 20 iunie a.c., la Bucureşti, la Hotel Caro, în cadrul primei ediţii a Întrunirii medicale internaţionale, translaţionale şi interdisciplinare Health Meeting, pentru o dezbatere cu tema „HPV – de la biologie moleculară la clinic”. Pe lângă prezentările şi dezbaterile pe care le vor susţine invitaţi din România şi străinătate, evenimentul va aduce în atenţia participanţilor un concept inovator, prin utilizarea high-tech-ului de fiecare participant în parte, pe toată durata manifestării. Se va oferi astfel oportunitatea interacţionării directe a participanţilor, urmărirea şi participarea la dezbateri prin intermediul unei tablete pusă la dispoziţie de organizatori. Participarea este gratuită, în baza completării formularului de înscriere, ce poate fi accesat pe site-ul oficial al manifestării. (D. D. M.)

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe