Newsflash
Știri

Impactul COVID-19 asupra salariaților din Sănătate - Rezultate preliminare ale cercetării

de Florentina Ionescu - oct. 14 2020
Impactul COVID-19 asupra salariaților din Sănătate - Rezultate preliminare ale cercetării

Federația „Solidaritatea Sanitară” din România a publicat recent pe pagina sa câteva informații obținute în urma unei cercetări despre impactul COVID-19 la nivelul salariaților din Sănătate.

Reprezentanții Federației „Solidaritatea Sanitară” au publicat pe 12 octombrie un infografic cu câteva dintre rezultatele obținute în urma acestei cercetări, desfășurate de Centrul de Cercetare și Dezvoltare Socială „Solidaritatea”. 

studiu federatia solidaritatea sanitara

„Ca o avanpremieră la Studiu, publicăm câteva dintre rezultatele obținute în urma cercetării pe tema Impactului COVID-19 asupra salariaților din sănătate (desfășurată de CCDSS). După cum era de așteptat, pe primul loc în ordinea importanței se află interesul salariaților pentru securitatea și sănătatea lor.”, se arată pe pagina oficială a Federației „Solidaritatea Sanitară”.

Toate informațiile acestea, mai spun membrii Federației, s-au aflat în mapa participanților la Congresul Federației „Solidaritatea Sanitară”. Ele fundamentează deciziile luate de aceștia, respectiv rezoluțiile ce fac obiectul negocierii cu guvernanții.

Totodată, reprezentanții săi au făcut câteva precizări:

1. Datele sunt cele rezultate în urma informațiilor furnizate de salariații din sănătate.

„Dacă nu sunteți de acord cu ele vă rugăm să nu ne acuzați pe noi deoarece asta înseamnă doar că aveți o opinie diferită de majoriatatea colegelor și colegilor”, scriu reprezentanții.

2. Informațiile ce privesc doar anumite categorii profesionale trebuie privite sub rezerva lecturii ulterioare a răspunsurilor date de acea categorie profesională.

„Cu alte cuvinte, lucrurile care privesc o singură categorie profesională tind să fie considerate importante mai curând de reprezentanții ei”, potrivit sursei citate.


Notă autor:

Sursa foto: www.facebook.com/solidaritatea.sanitara/

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe