Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

IMPORTANT

Anunţ important pentru cei ce se pregătesc să participe la sesiunea noiembrie 2009 a Concursului de intrare în rezidenţiatul de Medicină, Medicină dentară şi Farmacie. (...)

   Cei ce se pregătesc să participe la sesiunea noiembrie 2009 a Concursului de intrare în rezidenţiatul de Medicină, Medicină dentară şi Farmacie vor găsi, în numărul viitor al săptămânalului „Viaţa medicală“, toate datele pentru a se înscrie şi a susţine probele respective: ⇒Publicaţia de concurs ⇒Metodologia de concurs ⇒Cifra de şcolarizare pe centre universitare ⇒Lista posturilor scoase la acest concurs.
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.