Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Important pentru viitorii specialişti

După cum s-a anunţat, în ziua de 14 octombrie a.c., Ministerul Sănătăţii organizează examenul pentru obţinerea titlului de specialist de către medicii, medicii dentişti şi farmaciştii rezidenţi, inclusiv cadrele didactice şi de cercetare ştiinţifică medicală confirmate în rezidenţiat. (...)

   După cum s-a anunţat, în ziua de 14 octombrie a.c., Ministerul Sănătăţii organizează examenul pentru obţinerea titlului de specialist de către medicii, medicii dentişti şi farmaciştii rezidenţi, inclusiv cadrele didactice şi de cercetare ştiinţifică medicală confirmate în rezidenţiat.
Toate detaliile privind condiţiile de participare la aceste probe - desfaşurarea lor, tematicile dupa care se vor susţine, centrele universitare unde vor avea loc etc. - le veţi găsi în Publicaţia de examen ce va apărea în numărul viitor al săptămanalului „Viaţa medicală".
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC