Newsflash
Știri

IMPORTANT -Repartizarea locurilor suplimentare de rezidenţi-

de - ian. 8 2010
IMPORTANT -Repartizarea locurilor suplimentare de rezidenţi-

Ministerul Sănătăţii anunţă pe cei interesaţi că repartizarea celor 1.500 de locuri suplimentate, de rezidenţi în Medicină de familie, se va desfăşura după cum urmează: 1. Schimbarea centrelor de pregătire pentru cei care au ales loc/post în specialitatea Medicină de familie. (...)

    Medicii care au ales locuri sau posturi în specialitatea Medicină de familie şi care conform punctajului obţinut au optat pentru centre universitare de pregătire altele decât cele în care au interese familiale, sociale etc. vor beneficia de schimbarea centrului de pregătire. În acest sens, vor depune cereri, la direcţiile de sănătate publică din centrele universitare dorite, până la 15 ianuarie 2010.
    Direcţiile de sănătate publică din centrele universitare medicale vor efectua formele de încadrare pentru rezidenţii pe loc, precum şi cele de repartiţie la stagiu atât pentru rezidenţii pe loc, cât şi pentru cei pe post. Şi vor comunica Ministerului Sănătăţii, până la 20 ianuarie 2010, numărul de rezidenţi Medicină de familie seria noiembrie 2009, aflaţi în pregătire în centrul universitar respectiv.
    2. Medicii, care în cadrul teleconferinţei din 28–29 noiembrie 2009 au ales locuri sau posturi şi doresc să renunţe la acestea în vederea participării la alegerea locurilor suplimentate în specialitatea Medicină de familie, vor transmite cereri în acest sens la Ministerul Sănătăţii, prin fax: 021.307.26.01, pânâ la 15 ianuarie 2010. Cererile vor fi olografe şi însoţite de copia actului de identitate. Posturile sau locurile vacantate prin această renunţare vor fi transformate în locuri de Medicină de familie şi vor fi raportate la noua repartiţie.
    3. 28 ianuarie 2010 – afişarea pe site-ul Ministerului Sănătăţii a clasificărilor şi a repartiţiei locurilor de Medicină de familie pe centre de pregătire.
    4. Alegerea locurilor şi a centrelor de pregătire va avea loc în ziua de 3 februarie 2010, prin teleconferinţă. Candidaţii au posibilitatea de a se prezenta la unul dintre centrele universitare medicale: Arad, Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Galaţi, Iaşi, Oradea, Sibiu, Târgu Mureş sau Timişoara.
    Candidaţii sau împuterniciţii acestora, care nu sunt prezenţi la data, ora şi locul fixate pentru alegerea locurilor, pierd drepturile conferite de concurs.
    Detalii suplimentare despre această acţiune se pot afla accesând site-ul www.ms.ro
 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe