Newsflash
Știri

Importanţa prevenţiei

de Mirela DUMITREAN - oct. 4 2012
Importanţa prevenţiei

   Cu ocazia Zilei Mondiale a Inimii, marcată la 29 septembrie, Fundaţia Română a Inimii (FRI) şi Societatea Română de Cardio­logie au organizat, în Capi­tală, o conferinţă de presă, la care au participat dnii prof. dr. Dan Gaiţă – preşedintele Fundaţiei Române a Inimii, conf. dr. Mircea Coman – preşedintele Societăţii Române de Cardiologie, dr. Dan Deleanu, conf. dr. Florin Bodog – secretar în MS. A fost subliniată impor­tanţa prevenţiei bolilor cardio­vas­culare. Populaţia trebuie infor­mată despre riscurile cardio­vas­cu­lare, multe prevenibile, în prin­cipal prin optimizarea stilul de viaţă (alimentaţie echilibrată, acti­vi­tate fizică zilnică, odihnă adecvată, fără fumat). Obiectivele FRI sunt: ameliorarea stării de sănătate a populaţiei României, prevenirea bolilor cardio­vascu­lare şi scăderea mortalităţii cau­zate de acestea cu 10% până în 2015. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe