Newsflash
Știri

În atenţia cititorilor noştri

de Dr. Mihail MIHAILIDE - aug. 7 2009
În atenţia cititorilor noştri

În numărul trecut (30 iulie a.c.), v-am prezentat în detaliu dificultăţile pe care le întâmpinăm la difuzarea cu „bucata“ a ziarului, prin chioşcurile destinate acestui scop, difuzare cu rezultate ce nemulţumesc în prezent pe toată lumea. (...)

     În numărul trecut (30 iulie a.c.), v-am prezentat în detaliu dificultăţile pe care le întâmpinăm la difuzarea cu „bucata“ a ziarului, prin chioşcurile destinate acestui scop, difuzare cu rezultate ce nemulţumesc în prezent pe toată lumea, pe dv. pentru că nu puteţi cumpăra Viaţa medicală în ziua apariţiei sau nu o găsiţi deloc; pe noi, pentru că fără a fi scoase la vânzare, ni se trimit retururi în procent neverificabil şi pentru care plătim în plus transportul. În consecinţă, pentru a depăşi această situaţie, pentru a păstra legătura de minte, inimă şi suflet între noi, vă rugam şi vă rugăm să vă abonaţi, dar să vă şi reînnoiţi abonamentele la oricare dintre oficiile Poştei Române – o garanţie a primirii ziarului – până la reglementarea modului de difuzare la chioşcuri. De asemenea, vă puteţi abona direct în redacţie, cu importante reduceri de preţ. Pentru cititorii care se abonează în redacţie, discountul oferit în acest an va fi valabil şi în 2010. Informaţii la telefon: 021.315.60.60 sau prin e-mail: vmr.redactia@clicknet.ro.
 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe