Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Incepe EASD 2019

Viața Medicală
Dr. Roxana Dumitriu-Stan miercuri, 11 septembrie 2019, ora 14:30

Cel mai important eveniment in domeniul diabetologiei incepe pe 16 septembrie la Barcelona. Timp de cinci zile experti mondiali vor dezbate cele mai noi informatii.

Specialistii asteapta cu sufletul la gura dezvaluirea rezultatelor celor mai noi studii.  SAGE este studiul care aduce informatii surprinzatoare cu privire la tintele pentru hemoglobina glicozilata. DAPA-HF a evaluat efectul administrarii de dapagliflozin la pacientii cu insuficienta cardiaca, iar o surpriza poate este si efectul pozitiv al acestui medicament la pacientii cu insuficienta cardiaca, dar fara diabet. 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC